U14 pige A's første turneringskamp

2. oktober 2016 af Sussi Lem

Pigerne spillede i dag deres første turneringskamp, hvor de mødte Aars HK 2. Netop at det var den første turneringskamp var tydeligt hos begge hold. Det var en kamp, som var præget af mange tekniske fejl  - specielt fejlafleveringer.  Men dog også mange gode elementer.

Der skulle spilles 13,5 minut før Aars kunne score kampens første mål. Resten af kampen blev mere scoringsrig og holdene fulgtes pænt af i resten af kampen.

Fra 2. halvlegs start gik Aars HK op i et 5-1 forsvar, til stor gene for hjemmeholdet, som skulle bruge de første 5 min. på at omstille sig. Herefter fik de løst opgaven fint med en masse indløb, indspil til streg og i kampens sidste minutter blev det endda også til løb under den fremskudte 1’er.

Vi endte med at vinde kampen 9-7.

En stor cadeau til pigerne for deres gåpåmod.