Nytænkning på Jyllandsserie Herrer

21. oktober 2016 af Sussi Lem

På Jyllandsserie herrer har de været "nødt" til at tænke lidt ud af boksen for at få nogle flere træninger, hvor de kan få trænet den mere spilrelevante del.

"I dagens "håndbold-Danmark" må vi desværre konstatere, at vi bare ikke er så mange som vi var for 10 år siden til træning. Og fremfor at blive siddende på sidelinien og kigge passivt på, har Aalestrups træner Jesper Olesen og jeg valgt at afprøve muligheden for samtræninger på tværs af klubber," udtaler træner Klaus Westergaard.

 

I forsænonen spillede de to hold en træningskamp, hvor de fik bekræftet at de, påtrods af at de ikke spiller i samme række, fint kan matche hinanden niveaumæssigt.

"Nu har vi haft en træning i henholdsvis Aalestrup og Nørager som en spæd start for lige at se om "projektet holder vand" og det er efter vores mening gået ud over alt forventning. Planen er at vi skiftes til at være vært hver anden torsdag - og det er bare så meget federe at være 20 til træning fremfor 10 i hver sin hal," afslutter Klaus Westergaard.

Læs også:
Konstituering af bestyrelsen
Generalforsamling 2021
Generalforsamling 2020
Årets første hjemmestævne
Generalforsamling SHK 5.april 2019 kl. 18.00