Tredje sejr på stribe

22. oktober 2013 af Thomas Dam

Jyllandsserien spillede en fornem første halvleg og lignede sikre vindere ved pausen, men en skidt og rodet start på anden halvleg, gjorde udekampen mod IK 1919 unødvendig spændende.

Ved halvlegsføringen 12-18 til Sortebakken, var 1919 ikke spået de store chancer for point, men værterne ville det anderledes. Straks fra anden halvlegs start havde aalborgenserne overtaget teten og minut for minut halede hjemmeholdet ind på gæsterne. Efter små tyve minutters spil var der udlignet, og sekunderne senere havde de tilmed bragt sig i spidsen med 22-21.

På dette tidspunkt var rollerne fra pausen byttet om og det lignede nu en hjemmesejr, da Sortebakken havde mere end svært med at lave mål. En solopræstation skulle der også til, for at sætte Sortebakken i gang igen. Kristian Bach agerede enmandshær med tre uhyre vigtige scoringer i træk, der ændrede kampens udvikling til Sortebakkens fordel. De sidste ti minutter blev en kamp på fight og vilje, hvor SHK var stærkest på dagen. Dermed blev det til en vigtige udesejr på 28-30, som bringer holdet op på en delt førsteplads med Team Vesthimmerland.