JSH efterår 2018

11. december 2018 af Martin Skousen Kristensen

På Jyllandsserien Herrer har vi i efteråret 2018 hentet 10 point efter 5 sejre og 5 nederlag, det gav en 4. plads og sikker overlevelse.

Puljen så på forhånd tæt ud, og det var svært at udpege en nedrykker fra start. Nøvling satte sig dog på 1. pladsen fra start og har holdt fast lige siden. Vi har derimod været udfordret fra start. Efter et klar nederlag i første kamp mod Nøvling fulgte tre tætte kampe. Det blev til to nederlag på 1 mål og en sejr over Aalborg KFUM også på 1 mål. Derefter blev det heldigvis bedre med 2 (forholdsvis sikre) sejre over Visse, inden vi (igen) tabte med 1 mål til Blære/Hornum.

Så ventede puljens førerhold fra Nøvling, en kamp med alt at vinde inklusiv muligheden for at sikre endnu en sæson i Jyllandsserien. Det blev årets bedste kamp og vi vinder med 7 mål over puljens bedste hold, samtidig sikrer vi endnu en sæson i rækken. Det følger vi op med årets med afstand to dårligste kampe, den ene heldigvis i Jydsk Cup. Vi taber ude til puljens nedrykkere fra Aalborg KFUM med 13 mål, hvorefter vi taber til Skalborg i pokalen.

Sæsonen rundes af hjemme mod Aalborg HK med en sejr, efter en tæt kamp med god fight tager vi de to point. De betyder også at Aalborg HK bliver henvist til 3. pladsen og Blære/Hornum beholder 2. pladsen, begge hold med 12 point. Nøvling vinder puljen sikkert med 16 point, mens Visse overlever med 6 point.

Læs også:
Konstituering af bestyrelsen
Generalforsamling 2021
Generalforsamling 2020
Årets første hjemmestævne
Generalforsamling SHK 5.april 2019 kl. 18.00